Natuurlijk Ilse

Training & Coaching in de Natuur

Ervaringen van klanten

  Juliëtte – Professional in de zorg – over haar coachingssessie van een dagdeel Zonder verwachtingen ben ik mijn wandelcoach sessie met Ilse begonnen. Al heel snel voelde ik hoe Ilse zich op mij richtte en dit tot het eind bleef doen. Onverdeelde aandacht voor de vragen die ik had en een enorm respectvolle benadering vielen mij ten deel. Met behulp van Ilse zag ik de symboliek in de natuur en de parallellen met mijn leven. Mijn verleden, heden en toekomst zijn allemaal aan bod gekomen in een wandelsessie. Ik was diep onder de indruk hoe Ilse zich bleef focussen op mij en mij de ruimte gaf te voelen en te ervaren. Met als resultaat een opgelucht hart, nieuwe energie en nieuwe doelen passend bij mij. Ik ben je dankbaar voor deze wandelsessie Ilse en ik zou iedereen een wandeling met jou gunnen.

Astrid – Professional in het bankwezen – over haar coachingsessies

Ik ken Ilse als een persoon die met beide benen op de grond in het leven staat. Ze heeft oog voor jou en kan zich heel goed inleven in de situatie waarin je je bevindt. Op een professionele wijze neemt ze je mee in de kracht van de natuur. Ze laat je kennismaken met jezelf op een mooie natuurlijke manier. Geen ingewikkelde processen maar prettig, open en een duidelijke uitleg. Ik heb met Ilse mijn team de goede richting uit gekregen, top!

Pin It on Pinterest