Natuurlijk Ilse

Training & Coaching in de Natuur

Ervaringen training

Edwin Vriethoff – Coach bij HeartState

Ik ken Ilse als trainer bij Wandelcoaching Nederland. Ilse weet heel goed binnen een groepstraining ook de nodige persoonlijke aandacht aan iedereen te geven. Ik omschrijf Ilse daarom als persoonlijk, betrokken en bovendien ook enthousiast. Binnen een training ontstaat daardoor voor iedereen de stimulans en veilige ruimte om optimaal te kunnen groeien en te leren. Dank Ilse voor de fijne trainingsdagen en wie weet mogen er nog meer volgen!

Pieternel Geurts 

Wat een bijzondere dag. In de intieme dynamiek van het groepje waar we mee waren gaf Ilse ons een waar cadeau; de ervaring van hele snelle openingen, door haar begeleid op een serene, compassievolle manier. Zonder oordeel. Juist daardoor zo waardevol. Op deze manier buiten leren in en met de natuur. Echt een eye opener. Ik ga het zeker verder gebruiken en inzetten met de mensen die bij mij komen. Dankjewel Ilse voor je professionele, warme begeleiding van deze ochtend en wat je ons extra gaf omdat we met een klein clubje waren!

Pauline Ebben – Wandel- en Natuurcoach bij Cambio Coaching

Ik heb bij Ilse de modules TriA® methode en Natuurlijke Communicatie gevolgd van de opleiding tot TriA® Wandelcoach van Wandelcoaching Nederland. In beide trainingen heb ik Ilse ervaren als een coach met een down to earth mentaliteit die met een niet te stuiten bevlogenheid, geduld en humor haar kennis overbrengt. Ik kijk met een fijn gevoel terug op deze leerzame en inspirerende dagen. Dankjewel Ilse!

Chandrika van der Meulen –  Natuurcoach bij Sensitief in zijn

Ik ken Ilse als trainer van de module ‘Natuurlijke communicatie’ die ik volgde bij Wandelcoaching Nederland. Ilse neemt de tijd voor deelnemers om hun mits en maren en onzekerheden te uiten. Ook al ben je met een groep, ze heeft zeker oog voor jou als individu. Haar manier van communiceren is helder en duidelijk. Door haar speelse manier van zijn én door een flinke dosis humor kan ze de energie verhogen. Daardoor was het voor mij niet alleen leerzaam maar ook heel leuk om de module te volgen.

Ik beveel Ilse van harte aan als trainer.

Coco de Jong –  Wandelcoach

Ik wil je bedanken voor de leerzame 2 daagse bij de training Natuurlijke communicatie. Ik vond het heel fijn dat ik bij je in de groep zat omdat je op een hele leuke manier het beste in de mensen naar boven kan brengen. Je doet dit door je opgewektheid en humor. Dit zorgt ervoor dat ik me veilig voel in de groep en dan kan ik ook het beste groeien. Daarnaast weet je de theorie goed te brengen en de groep te stimuleren om de verschillende werkvormen te gaan oefenen. Door gebruik te maken van je intuïtie geef je mensen een persoonlijke boodschap. Dit is spontaan en verrassend. Blijf vooral doen wat je doet want je bent er goed in. Je bent een mooi mens. 

Linda Prooi – Coach bij Flow of Yoga

Ilse is een erg deskundige trainster. Ze is duidelijk, inlevend, georganiseerd en weet een veilige omgeving te creëren. De inhoud was heel leerzaam en interessant. Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk.

Rene Schwarte – Coach bij Wandelcoach Medemblik

Ik heb van Ilse de TriA® Module en de module Natuurlijke Communicatie van de 8-daagse opleiding tot Wandelcoach, van Wandelcoaching Nederland mogen krijgen. Ilse legt de methodiek heel rustig uit, observeert goed en geeft goede feedback. Ze is open en enthousiast. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach en/of trainer.

Annita Wind van Cuijk

Ik heb bij jou een training gevolgd vanuit de TriA®methode. Ik heb jou ervaren als een hele prettige trainer. Alles werd goed uitgelegd met voldoende voorbeelden en volop geoefend met de groep. Er heerste een prettige sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn en je bent heerlijk jezelf met de nodige humor. Ik ben nog niet klaar met de wandelcoach TriA®methode en wil graag nog een paar modules volgen. Dus hopelijk tot gauw.

Karin van der Wal

Ilse is een bevlogen en natuurlijke trainer, die met passie haar leerlingen het mooie vak van natuurcoach bijbrengt. Op deze manier is het puur genieten, voor iedereen! Top Ilse!

Jamie Eikmans – Persoonlijke coach bij In & ‘uit’ jezelf 

Ik begin bij het einde. En dat was mijn verbazing om te horen dat Ilse pas net trainer was. Om dan nu terug te gaan naar het begin. Haar enthousiasme en vrolijkheid die Ilse met zich meebrengt en overbrengt. Is heel transparant en flexibel, maar is constant leidend. Weet waar ze over praat en weet elke vraag zo te beantwoorden dat het overkomt, maar ook wordt gevoeld. Heeft humor en zet dit ook in, wat het ook luchtig maakt. Helaas heb ik Ilse maar 1 x mogen meemaken. Hopelijk is dit in de toekomst anders. Dankjewel Ilse voor je deskundigheid en je persoonlijkheid! Tot snel!

Corine Brans-Denekamp

Ik heb van Ilse diverse trainingsdagen van de 8-daagse opleiding tot TriA®wandelcoach van Wandelcoaching Nederland mogen krijgen. Ilse geeft deze training met hart en ziel.  Met Ilse als zeer open en enthousiaste trainer heb ik hele inspirerende cursusdagen gehad. Een echte aanrader als trainer.

Ervaringen coaching 

Juliëtte – Professional in de zorg – over haar coachingssessie van een dagdeel

Zonder verwachtingen ben ik mijn wandelcoach sessie met Ilse begonnen. Al heel snel voelde ik hoe Ilse zich op mij richtte en dit tot het eind bleef doen. Onverdeelde aandacht voor de vragen die ik had en een enorm respectvolle benadering vielen mij ten deel. Met behulp van Ilse zag ik de symboliek in de natuur en de parallellen met mijn leven. Mijn verleden, heden en toekomst zijn allemaal aan bod gekomen in een wandelsessie. Ik was diep onder de indruk hoe Ilse zich bleef focussen op mij en mij de ruimte gaf te voelen en te ervaren. Met als resultaat een opgelucht hart, nieuwe energie en nieuwe doelen passend bij mij. Ik ben je dankbaar voor deze wandelsessie Ilse en ik zou iedereen een wandeling met jou gunnen.

Astrid – Professional in het bankwezen – over haar coachingsessies

Ik ken Ilse als een persoon die met beide benen op de grond in het leven staat. Ze heeft oog voor jou en kan zich heel goed inleven in de situatie waarin je je bevindt. Op een professionele wijze neemt ze je mee in de kracht van de natuur. Ze laat je kennismaken met jezelf op een mooie natuurlijke manier. Geen ingewikkelde processen maar prettig, open en een duidelijke uitleg. Ik heb met Ilse mijn team de goede richting uit gekregen, top!

Pin It on Pinterest